Egy király könyvelő gyakornoki helyet keresel Budapesten?

diákhitel helyett...

Könyvelő gyakornoki állás

(versenyképes kezdőfizetéssel és munkaszerződés hosszabbítási lehetőséggel)

Könyvelőcégünk bővülő csapatába keresünk olyan könyvelő gyakornokokat, akik kevés tapasztalatuk ellenére is elhivatottak a szakma iránt. Nem gond, ha még nem vagy profi a könyvelésben, a lényeg, hogy legyen benned elhivatottság és vágy a szaktudásod fejlesztése iránt. Szakértő kollégáink úgyis mindenben segítenek majd Neked az elején.

Ha Te is szeretnél páratlan szakmai ismeretekkel gazdagodni, és egy fiatalos startup hangulatú cégcsoportnál dolgozni - mindezt versenyképes kezdőfizetésért - akkor jelentkezz hozzánk könyvelő gyakornoknak 2018. január 31-ig. Kölcsönös szimpátia esetén a gyakorlati időd után is örömmel látunk csapatunkban teljes értékű munkatársként.

Jelentkezz Te is, ha

szakmailag és emberileg

ezek jellemzők Rád


SZAKMAILAG


 • Alapos számviteli ismereteid vannak, és esetleg egy kis segítséggel már tudsz is beszámolókat összeállítani vagy láttad már, hogyan kell ilyet csinálni. Elméleti szinten tudod, hogyan kell társasági- és iparűzési adó bevallásokat elkészíteni. Az első időszakban természetesen tapasztalt kollégáink fognak Neked segíteni a munkában..
 • Elhivatott vagy a szaktudásod fejlesztése iránt, amiben cégünktől minden támogatást megkapsz.
 • Alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel - A szokásos irodai programok mellett több profi szoftvert is használunk a mindennapi munkavégzéshez. Ezeket természetesen megtanítjuk neked, csak legyen benned nyitottság a tudás elsajátítására.
 • Előny, de nem elvárás: angol vagy német nyelvtudás. Jó hír, hogy ha csak a nyelvvizsga hiányzik a diplomádhoz, akkor a cégünknél van nyelvoktatás is...
 • Alapvető igényességed van a precíz és pontos munkavégzésre.
 • Fontosnak tartod a folyamat rendszerű gondolkodást és a contorlling szemléletet.
 • EMBERILEG


 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Kerülöd a félreérthető vagy félrevezető kommunikációt - ha tudod, hogy valami gond van, de csak azért nem szólsz róla, mert mi nem kérdezzük, az nálunk nem oké. Elvárjuk az őszinte, egyenes kommunikációt, és hogy ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá.
 • Alapvetően pozitív beállítottságú vagy - Nálunk senki sem szereti a negatív embereket, szóval ha lételemed a panaszkodás és kritizálás, akkor biztosan nem fogod magad jól érezni nálunk.
 • Mit nyújtunk, ha

  csatlakozol

  a csapatunkhoz?


  Versenyképes fizetés

  Már a gyakorlati időd alatt is számolhatsz egy biztonságos megélhetést nyújtó alapfizetéssel, amiből villámgyorsan felszámolhatod a diákhitel tartozásodat. Ha hiszed, ha nem, cégünknél minden kolléga diákhitel mentes! A későbbiekben pedig folyamatosan emelkedő fizetést és prémiumokat is kapsz majd tőlünk. 

  Képzési támogatás

  Ahhoz, hogy Te is mindig a legfrissebb szakmai ismeretekkel rendelkezz, cégünk támogatja a későbbi tanulásodat. A mi kontónkra vehetsz részt szakmai és informatikai képzéseken, de akár adótanácsadói, tb szakértői vagy nyelvi tanfolyamok finanszírozásában is számíthatsz ránk.

  Kimagasló munkakörülmények

  Nagyon ügyelünk arra, hogy minőségi, kulturált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Egy fiatalos, stratup hangulatú cégcsoport vagyunk, a legmodernebb 21. századi könyvelést támogató eszközökkel és megoldásokkal.

  Páratlan szakmai tapasztalat

  Ügyfélkörünk sokszínűsége garancia arra, hogy a legkülönfélébb szakmai esetekkel ismerkedhetsz meg, melyekből széles iparági és szakmai tapasztalatokra tehetsz szert. Tudásodat nálunk 5 éven belül főkönyvelői szintre fejlesztheted.

  Céges és családi rendezvények

  A cégünknél mindannyian kedveljük egymás társaságát és a családias hangulatot. Éppen ezért rendszeresen (negyedévente) szervezünk csapatépítő eseményeket - akár irodán belül, akár irodán kívül, ahol a családodat is szívesen látjuk.

  Milyen nálunk

  dolgozni?


  Nem csinálunk belőle titkot, hogy nálunk az eredmények számítanak, és nem feltétlenül arra gyúrunk, hogy valamivel elüssük a munkaidőnket.

  Azt szeretnénk, ha jól éreznéd magad közöttünk és a munkádban, ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez. Az irodában lesz egy teljesen saját használatú asztalod, és beszerzünk neked egy korszerű céges PC-t vagy laptopot. Minden egyéb eszközt igyekszünk a rendelkezésedre bocsátani, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat.


  HELYILEG IDE JÁRUNK

  Irodánk az Árpád Centerben, közvetlenül az Árpád hídi metrómegállónál található, szóval rendkívül egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel (M3-as metróval, 1-es villamossal, buszokkal) Számos parkoló és parkolóház is van a környéken, ha esetleg autóval érkeznél.

  Nagyon ügyelünk arra, hogy minőségi, kulturált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Mostanra már gyakorlatilag egy komplett szintet elfoglalunk az irodaházban, így rendkívül kényelmesen elférünk a tágas és fényes helyiségekben. Modern bútorokkal, jól felszerelt konyhával, zuhanyzóval és panoráma terasszal tettük még komfortosabbá a kis birodalmunkat. Sőt, még egy babaszobát is kialakítottunk a kisgyermekes ügyfeleink, és a látogatóba érkező kismamáink legnagyobb örömére.

  Hogyan tudsz jelentkezni

  fél perc alatt

  a gyakornoki

  pozícióra?

  Ha Te is szeretnél a csapatunk tagja lenni, akkor nem kell mást tenned, mint megadni a neved és e-mail címed az alábbi űrlapon*...


  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod az info@aurumgroup.hu e-mail címünkre a fizetési igényed megjelölésével.


  *Amennyiben az első lehetőséget választod, akkor hamarosan kapsz tőlünk egy kb. 5 perc alatt kitölthető kérdőívet, melyben a szakmai tapasztalataiddal kapcsolatban teszünk fel néhány rövid kérdést (korábbi munkahelyek, tanulmányok, stb.).


  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2018. JANUÁR 31.

  Ismerj meg bennünket

  egy kicsit jobban!


  Ha szeretnél többet megtudni a cégünkről, akkor IDE KATTINTVA felkeresheted hivatalos weboldalunkat is, ahol minden információt megtalálsz rólunk.

  De ha a "NEM HIVATALOS" arculatunkra is kíváncsi vagy, akkor a lenti gombra kattintva megnézheted, hogy milyenek vagyunk, amikor éppen nem dolgozunk. 😉 Mert nem csak a munkáról szól az életünk...