A profi hátteret mi biztosítjuk, a fiatalos lendületet Te adod.

Könyvelő (főállás)


Ha Te is otthonosan mozogsz a könyvelésben, és szeretnél egy olyan munkahelyen dolgozni, ahol az átlagon felüli fizetés mellet még tovább fejlesztheted a könyvelési ismereteidet, akkor ezt az állást Neked találtuk ki!

Válj Te is profi könyvelővé az Aurum Groupnál, ahol minden segítséget megkapsz tőlünk: tudás, technológia, anyagi és erkölcsi megbecsülés. Ha szeretnél rövid idő alatt a szakmai elithez tartozni, akkor itt a lehetőség, hogy új életet kezdj!

Készen állsz arra, hogy egyszerű könyvelőből számviteli szakemberré válj? Ha megvan benned ehhez az elhivatottság és vágy, akkor jelentkezz hozzánk 2019. február 24-ig az alábbi gombra kattintva.


Olyan munkatársakat keresünk, akiknek álmaik és céljaik vannak, és ezért tenni is akarnak. Mi segítünk, hogy elérd és megvalósítsd őket. Ha csak ábrándozol és munka nélkül akarsz sok pénzt keresni, akkor kérjük, ne kattints. 😉

Milyen embert

keresünk?

(szakmailag + emberileg)

Szakmailag ezt kérjük...

 • Minimum mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezel.
 • Legalább 1-3 év könyvelési tapasztalatod van.
 • Alapos számviteli ismereteid vannak, egy kis segítséggel már tudsz beszámolókat összeállítani vagy láttad már, hogyan kell ilyet csinálni. Elméleti szinten tudod, hogyan kell társasági- és iparűzési adó bevallásokat elkészíteni. Az első időszakban természetesen tapasztalt kollégáink fognak Neked segíteni a munkában.
 • Alap szintű bevalláskészítési ismereteid vannak (ÁNYK, KSH, MNB, stb.)
 • Elhivatott vagy a szaktudásod fejlesztése iránt, amiben cégünktől minden támogatást megkapsz.
 • Alapos számítógépes ismeretekkel rendelkezel - A szokásos irodai programok mellett több profi szoftvert is használunk a mindennapi munkavégzéshez. Ezeket természetesen megtanítjuk neked, csak legyen benned nyitottság a tudás elsajátítására.
 • Előny, de nem elvárás: angol vagy német nyelvtudás, informatikai tudás.
 • Alapvető igényességed van a precíz és pontos munkavégzésre.
 • Emberileg ezek jellemzők Rád...

 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Kerülöd a félreérthető vagy félrevezető kommunikációt - ha tudod, hogy valami gond van, de csak azért nem szólsz róla, mert mi nem kérdezzük, az nálunk nem oké. Elvárjuk az őszinte, egyenes kommunikációt, és hogy ne söpörd a problémákat a szőnyeg alá.
 • Nem ijedsz meg a munkától és tisztában vagy azzal, hogy ha meleget akarsz, akkor először be kell gyújtanod a kandallót! Vagyis tenned kell az elismerésért! Nem problémázol, ha komplett cégeket kell könyvelned, és nem csak részfeladatokat kapsz. Ha Te is komolyan gondolod, akkor mi is.
 • Alapvetően pozitív beállítottságú vagy - Nálunk senki sem szereti a negatív embereket, szóval ha lételemed a panaszkodás és kritizálás, akkor biztosan nem fogod magad jól érezni nálunk.
 • Mit nyújtunk, ha

  csatlakozol

  a csapatunkhoz?

  Versenyképes fizetés

  A biztonságos megélhetést nyújtó alapfizetésen túl különféle rendszeres prémiumokkal is számolhatsz. (féléves bónusz, projektekre külön célprémium, munkatárs ajánlási bónusz, stb.) Büszkék vagyunk rá, hogy cégünknél minden fiatal kolléga diákhitel mentes!

  Képzési támogatás

  Ahhoz, hogy Te is mindig a legfrissebb szakmai ismeretekkel rendelkezz, cégünk támogatja a tanulásodat. A mi kontónkra vehetsz részt szakmai és informatikai képzéseken, de akár adótanácsadói, tb szakértői vagy nyelvi tanfolyamok finanszírozásában is számíthatsz ránk.

  Kimagasló munkakörülmények

  Nagyon ügyelünk arra, hogy minőségi, kulturált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Egy fiatalos, stratup hangulatú cégcsoport vagyunk, a legmodernebb 21. századi könyvelést támogató eszközökkel és megoldásokkal.

  Páratlan szakmai tapasztalat

  Ügyfélkörünk sokszínűsége garancia arra, hogy a legkülönfélébb szakmai esetekkel ismerkedhetsz meg, melyekből széles iparági és szakmai tapasztalatokra tehetsz szert. Tudásodat nálunk 5 éven belül főkönyvelői szintre fejlesztheted.

  Céges és családi rendezvények

  A cégünknél mindannyian kedveljük egymás társaságát és a családias hangulatot. Éppen ezért rendszeresen (negyedévente) szervezünk csapatépítő eseményeket - akár irodán belül, akár irodán kívül, ahol a családodat is szívesen látjuk.

  NE MARADJ LE!


  Jelenleg csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudsz jelentkezni:

  Kik bízzák ránk

  a könyvelésüket?


  Hamarosan Rád is számítani fognak!

  Csanády István - a Shapr3D startup cég ügyvezetője

  Polgár Judit - a sakktörténet legjobb női sakkozója

  Csillag Péter - a több milliár-dos magyar startup alapítója

  Milyen nálunk

  dolgozni?

  Nem csinálunk belőle titkot, hogy nálunk az eredmények számítanak, és nem feltétlenül arra gyúrunk, hogy valamivel elüssük a munkaidőnket.

  Azt szeretnénk, ha jól éreznéd magad közöttünk és a munkádban, ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez. Az irodában lesz egy teljesen saját használatú asztalod, és beszerzünk neked egy korszerű céges PC-t vagy laptopot. Minden egyéb eszközt igyekszünk a rendelkezésedre bocsátani, hogy a leghatékonyabban tudd végezni a munkádat.


  Helyileg ide járunk:

  Irodánk az Árpád Centerben, közvetlenül az Árpád hídi metrómegállónál található, szóval rendkívül egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel (M3-as metróval, 1-es villamossal, buszokkal) Számos parkoló és parkolóház is van a környéken, ha esetleg autóval érkeznél.

  Nagyon ügyelünk arra, hogy minőségi, kultúrált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Mostanra már gyakorlatilag egy komplett szintet elfoglalunk az irodaházban, így rendkívül kényelmesen elférünk a tágas és fényes, START-UP hangulatú helyiségekben. Modern bútorokkal, jól felszerelt konyhával, zuhanyzóval és panoráma terasszal tettük még komfortosabbá a kis birodalmunkat. Sőt, még egy babaszobát is kialakítottunk a kisgyermekes ügyfeleink, és a látogatóba érkező kismamáink legnagyobb örömére.

  Hogyan tudsz jelentkezni

  fél perc alatt

  a junior könyvelői

  pozícióra?


  Ha Te is szeretnél a csapatunk tagja lenni, akkor nem kell mást tenned, mint az alábbi gombra kattintva kitölteni a jelentkezési lapunkat ...


  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod az info@aurumgroup.hu e-mail címünkre a fizetési igényed megjelölésével.


  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2019. február 24.

  Ismerj meg minket

  egy kicsit jobban!

  Ha szeretnél többet megtudni a cégünkről, akkor IDE KATTINTVA felkeresheted hivatalos weboldalunkat is, ahol minden információt megtalálsz rólunk.

  De ha a "NEM HIVATALOS" arculatunkra is kíváncsi vagy, akkor a lenti gombra kattintva megnézheted, hogy milyenek vagyunk, amikor éppen nem dolgozunk. 😉 Mert nem csak a munkáról szól az életünk...