IGAZI VEZETŐ EGYÉNISÉG VAGY?

Itt az idő, hogy szintet lépj a könyvelői karrieredben!

Legyél Te az új

könyvelési csoportvezetőnk,


és szakmai tudásod mellet csillogtasd meg az emberi oldaladat is (empátia, motiváció, lelkesítés, stb.)! Nálunk elsősorban erre lesz szükséged.


Nem gond, ha még nincs vezetői tapasztalatod! Ha profi vagy a könyvelésben, és szívesen foglalkozol/jól bánsz az emberekkel, akkor minden esélyed megvan a pozíció betöltésére.

Szóval ha már most is komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezel könyvelési területen, de szeretnél még magasabb szintre lépni a karrieredben, és készen állsz rá, hogy egy 5 fős könyvelői csapat vezetője legyél szakmailag és emberileg is,


AKKOR


jelentkezz hozzánk csoportvezetőnek 2020. június 14-ig az alábbi gombra kattintva!

Mindössze FÉL PERC az egész!

MINDENEK ELŐTT...


Szeretnénk, ha tudnád, hogy könyvelőirodánkban a koronavírus ellenére sem állt meg az élet. OTTHONI MUNKAVÉGZÉS keretében ugyanolyan stabilan és zökkenőmentesen működtünk/működünk tovább, mintha csak az irodában lennénk. Ez számunkra rávilágított arra, hogy a vírus után megváltozik majd az irodai és otthoni munkavégzés aránya, hiszen

minőségi munkát otthonról is lehet végezni.


Elhatároztuk, hogy már nem állunk vissza ugyanoda, mint a vírus előtt, hanem azt a trendet fogjuk követni, amiben az otthoni és irodai munkavégzés egyaránt jelen van. Az otthon tölthető napok számát mindig a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt, amit rendszeresen felülvizsgálunk és szükség esetén módosítunk.

Mire számíthatsz nálunk?

Kiemelt bérezés

A jól végzett munkádat átlagon felüli fizetéssel honoráljuk feléd, és nem támasztunk teljesíthetetlen elvárásokat. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

Bónuszok, prémiumok

A teljesítményedtől függően az alapfizetésen túl különféle rendszeres prémiumokkal is számolhatsz. (féléves bónusz, projektekre külön célprémium, munkatárs ajánlási bónusz, stb.)

Prémium ügyfélkör

A munkád során nálunk olyan minőségi ügyfélkörrel dolgozhatsz, amelyek a legkülönfélébb szakmai eseteket garantálják a számodra, így még tovább szélesítheted a szakmai tapasztalataidat.

HOME OFFICE (is)

Tudjuk, hogy otthonról is lehet minőségi munkát végezni, ezért nem kell minden nap bejárnod az irodánkba. Az otthon tölthető napjaid számát a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt.

Rugalmas hozzáállás

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra, és legtöbbször még szabadságot sem kell kivenned.

Teljes értékű ismeretek

Számunkra fontos, hogy minden kollégánknak teljes körű ismeretei legyenek, ezért a részterületek könyvelése helyett nálunk mindenki teljes könyvelési feladatokat lát el, hiszen így válhatunk profi szakemberekké.

Automatizált folyamatok

Folyamatosan automatizáljuk az időigényes manuális könyvelési folyamatainkat, így mára töredékére csökkentettük a száraz sablonmunkát. Helyette az érdemi szakértői feladatokra koncentrálunk.

Fizetett képzések

Ahhoz, hogy mindig a legfrissebb ismeretekkel rendelkezz, a mi kontónkra vehetsz részt szakmai képzéseken, de akár adótanácsadói vagy nyelvi tanfolyamok finanszírozásában is számíthatsz ránk.

Kimagasló munkakörülmények

Nagyon ügyelünk a minőségi körülményekre, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Egy fiatalos, startup hangulatú cég vagyunk, a legmodernebb 21. századi könyvelést támogató eszközökkel.

Stabil céges háttér 

Mi nem az a hely vagyunk, ahonnan egymás után állnak fel a kollégák. Piaci pozíciónk a jövőben is sok munkát ígér, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt. Stabilan és egyre dinamikusabban fejlődünk. 

Figyelünk rád

Dolgozóbarát munkahelyként nem csak a irodában, hanem akár nem várt élethelyzetekben is számíthatsz ránk. Megértőek és segítőkészek vagyunk valamennyi kollégánkkal, és nyitottak vagyunk a véleményedre, ötleteidre is.

Rendszeres csapatépítők

A cégünknél mindannyian kedveljük egymás társaságát, ezért rendszeresen szervezünk családi csapatépítő eseményeket külsős helyszíneken, de sokszor csak spontán munka után is lazítunk egy kicsit a grillteraszunkon.

NE MARADJ LE!

AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és jelenleg csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudsz jelentkezni:

Milyen kollégát

keresünk?

(szakmailag +emberileg)


SZAKMAILAG EZT KÉRJÜK...

 • Felsőfokú szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezel, és megvan a mérlegképes könyvelői vizsgád is.
 • Legalább 5 év releváns könyvelési tapasztalattal rendelkezel vállalkozási területen, és otthonosan mozogsz a számviteli/adózási jogszabályokban.
 • Készségszinten tudsz beszámolókat összeállítani, társasági- és iparűzési adóbevallásokat elkészíteni.
 • Alapos bevalláskészítési ismereteid vannak (ÁNYK, KSH, MNB, stb.)
 • Rendelkezel bérszámfejtési ismeretekkel.
 • Haladó számítógépes ismereteid vannak - A szokásos irodai programok (MS Office) mellett több profi szoftvert is használunk a mindennapi munkavégzéshez. Ezek használatát természetesen megtanítjuk neked.
 • Középszintű angol és/vagy német nyelvtudás,
 • Előny, de nem elvárás: vezetői tapasztalat, adószakértői vizsga, tb végzettség, informatikai képesítés.

 • EMBERILEG EZEK JELLEMZŐK RÁD...

 • Vezető vagy, nem pedig főnök. Képes vagy a beosztottaidat motiválni, inspirálni és meghallgatni a problémáikat. Csapatként tekintesz azokra, akikkel együtt dolgozol. Hozzáállásod, karizmád és tetteid is azt bizonyítják, hogy jó veled együtt dolgozni.
 • Tisztában vagy vele, hogy az eredmények nem jönnek maguktól és hajlandó vagy kitartó munkával megdolgozni értük.
 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Alapvető igényességed van a precíz és pontos munkavégzésre.
 • Elhivatott vagy a szaktudásod fejlesztése iránt, amiben cégünktől minden támogatást megkapsz.
 • Hol vagyunk helyileg?

  Irodánk az Árpád Centerben, közvetlenül az Árpád hídi metrómegállónál található, szóval rendkívül egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel (M3-as metróval, 1-es villamossal, buszokkal) Számos parkoló és parkolóház is van a környéken, ha esetleg autóval érkeznél.

  Nagyon ügyelünk arra, hogy minőségi, kulturált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Mostanra már gyakorlatilag egy komplett szintet elfoglalunk az irodaházban, így rendkívül kényelmesen elférünk a tágas és fényes helyiségekben.

  Modern bútorokkal, jól felszerelt konyhával, zuhanyzóval és menő panoráma terasszal tettük még komfortosabbá a kis birodalmunkat. Sőt, még egy babaszobát is kialakítottunk a kisgyermekes ügyfeleink, és a látogatóba érkező kismamáink legnagyobb örömére.

  Kik bízzák ránk

  a könyvelésüket?


  Hamarosan Rád is számítani fognak!

  Csanády István - a Shapr3D startup cég ügyvezetője


  Polgár Judit - a sakktörténet legjobb női sakkozója


  Csillag Péter - a több milliár-dos magyar startup alapítója
  VÁRUNK TÉGED IS

  CSAPATUNKBA!
  Ha már most is komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkezel könyvelési területen, de szeretnél még magasabb szintre lépni a karrieredben, és készen állsz rá, hogy egy 5 fős könyvelői csapat vezetője legyél szakmailag és emberileg is, akkor add le a jelentkezésed PÁR PERC alatt az alábbi gombra kattintva!


  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod az katalin.mihalyi@aurumgroup.hu e-mail címünkre a fizetési igényed megjelölésével.


  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

  2020. június 14.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a info@aurumgroup.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Ismerj meg bennünket

  egy kicsit közelebbről is!


  A fentiekből nagyjából már sejtheted, milyen lehet nálunk dolgozni, de ha a "NEM HIVATALOS" arculatunkra is kíváncsi vagy, akkor a lenti gombra kattintva megnézheted, hogy milyenek vagyunk, amikor éppen nem dolgozunk. 😉 Mert nem csak a munkáról szól az életünk...