.Legyél több, mint egyszerű könyvelő.


Válj Te is profi számviteli szakértővé az Aurum Group-nál, és kerülj be a szakmai elitbe!

Mi végig a segítségedre leszünk.


Otthonosan mozogsz könyvelésben, de úgy érzed, hogy még sincs igazi rálátásod a szakmádra?


Szakmailag többet érzel magadban, de a jelenlegi munkahelyeden nem adottak a feltételek a fejlődésedhez?


Szívesen dolgoznál olyan helyen, ahol nem csak meghallgatnak, de meg is hallanak téged, és adnak a véleményedre?


Ha megvan benned a vágy és az elhivatottság, hogy szintet lépj a könyvelői karrieredben egy fiatalos startup hangulatú cégcsoportnál, akkor jelentkezz hozzánk könyvelőnek 2020. november 30-ig az alábbi gombra kattintva!


Kiváló fizetéssel, albérleti lehetőséggel, és izgalmas társasággal várunk téged is könyvelőirodánk csapatába!


Mindössze FÉL PERC az egész!

MINDENEK ELŐTT...


Szeretnénk, ha tudnád, hogy könyvelőirodánkban a koronavírus ellenére sem állt meg az élet. OTTHONI MUNKAVÉGZÉS keretében ugyanolyan stabilan és zökkenőmentesen működtünk/működünk tovább, mintha csak az irodában lennénk. Ez számunkra rávilágított arra, hogy a vírus után megváltozik majd az irodai és otthoni munkavégzés aránya, hiszen

minőségi munkát otthonról is lehet végezni.


Elhatároztuk, hogy már nem állunk vissza ugyanoda, mint a vírus előtt, hanem azt a trendet fogjuk követni, amiben az otthoni és irodai munkavégzés egyaránt jelen van. Az otthon tölthető napok számát mindig a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt, amit rendszeresen felülvizsgálunk és szükség esetén módosítunk.

Mire számíthatsz nálunk?

Korrekt fizetés

A jól végzett munkádat átlagon felüli fizetéssel honoráljuk feléd, és nem támasztunk teljesíthetetlen elvárásokat. Dolgozz nálunk, és vigyél haza több pénzt Te is!

Bónuszok, prémiumok

A teljesítményedtől függően az alapfizetésen túl különféle rendszeres prémiumokkal is számolhatsz. (féléves bónusz, projektekre külön célprémium, munkatárs ajánlási bónusz, stb.)

Egyéni fejlődési terv

Nem dobunk rögtön a mély vízbe! A tudásodnak megfelelően fokozatosan látunk el egyre komolyabb horderejű munkákkal, így egyenletes tempóban juthatsz el a számviteli szakértői szintig.

HOME OFFICE (is)

Tudjuk, hogy otthonról is lehet minőségi munkát végezni, ezért nem kell minden nap bejárnod az irodánkba. Az otthon tölthető napjaid számát a vállalt feladataid és a tapasztalataid függvényében határozzuk meg veled együtt.

Teljes értékű ismeretek

Számunkra fontos, hogy teljes körű ismereteid legyenek, ezért NEM CSAK egy részterület könyvelésére leszel ráállítva. Nálunk teljes könyvelési folyamatokat fogsz látni, hiszen így válhat belőled profi szakember.

Automatizált folyamatok

Folyamatosan automatizáljuk az időigényes manuális könyvelési folyamatainkat, így mára töredékére csökkentettük a száraz sablonmunkát. Helyette az érdemi szakértői feladatokra koncentrálunk.

Minőségi ügyfélkör

Ügyfélkörünk sokszínűsége és minőségi összetétele garancia arra, hogy a legkülönfélébb szakmai esetekkel ismerkedhess meg, melyekből széles iparági és szakmai tapasztalatokra tehetsz szert.

Rugalmas hozzáállás

Mi is emberek vagyunk, és tudjuk, hogy neked is vannak magánéleti gondjaid, elintézendő feladataid. Ilyen estekben számíthatsz a rugalmas hozzáállásunkra, és legtöbbször még szabadságot sem kell kivenned.

Fizetett képzések

Ahhoz, hogy mindig a legfrissebb ismeretekkel rendelkezz, a mi kontónkra vehetsz részt szakmai képzéseken, de akár adótanácsadói vagy nyelvi tanfolyamok finanszírozásában is számíthatsz ránk.

Kimagasló munkakörülmények

Nagyon ügyelünk a minőségi körülményekre, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Egy fiatalos, startup hangulatú cég vagyunk, a legmodernebb 21. századi könyvelést támogató eszközökkel.

Stabil céges háttér 

Mi nem az a hely vagyunk, ahonnan egymás után állnak fel a kollégák. Piaci pozíciónk a jövőben is sok munkát ígér, így nálunk neked sem kell aggódnod a jövőd miatt. Stabilan és egyre dinamikusabban fejlődünk. 

Rendszeres csapatépítők

A cégünknél mindannyian kedveljük egymás társaságát, ezért rendszeresen szervezünk csapatépítő eseményeket külsős helyszíneken, de sokszor csak spontán munka után is lazítunk egy kicsit a grillteraszunkon.

Olyan munkatársakat keresünk, akiknek álmaik és céljaik vannak, és ezért tenni is akarnak. Mi segítünk, hogy elérd és megvalósítsd őket. Ha csak ábrándozol és munka nélkül akarsz sok pénzt keresni, akkor kérjük, ne kattints. 😉

NE MARADJ LE!

AZ IDŐ GYORSAN FOGY, és ebben a körben csupán 2 üres pozíció vár betöltésre, amire még eddig tudsz jelentkezni:

Milyen kollégát

keresünk?

(szakmailag +emberileg)


SZAKMAILAG EZT KÉRJÜK...

 • Felsőfokú szakirányú főiskolai vagy egyetemi végzettséggel rendelkezel, és megvan a mérlegképes könyvelői vizsgád is.
 • Legalább 4-5 év könyvelési tapasztalattal rendelkezel vállalkozási területen. Nem gond, ha eddig csak bizonyos részterületek könyvelését végezted, a lényeg, hogy tisztában legyél a kontírozási szabályokkal (T/K).
 • Alapos számviteli ismereteid vannak, és egy kis segítséggel már tudsz beszámolókat összeállítani vagy láttad már, hogyan kell ilyet csinálni. Elméleti szinten tudod, hogyan kell társasági- és iparűzési adó bevallásokat elkészíteni.
 • Alap szintű bevalláskészítési ismereteid vannak (ÁNYK, KSH, MNB, stb.)
 • Rendelkezel bérszámfejtési ismeretekkel.
 • Alapos számítógépes ismereteid vannak - A szokásos irodai programok (MS Office) mellett több profi szoftvert is használunk a mindennapi munkavégzéshez. Ezek használatát természetesen megtanítjuk neked, csak legyen benned nyitottság a tudás elsajátítására.
 • Előny, de nem elvárás: angol vagy német nyelvtudás, adószakértői vizsga, tb végzettség, informatikai képesítés.

 • EMBERILEG EZEK JELLEMZŐK RÁD...

 • Tisztában vagy vele, hogy az eredmények nem jönnek maguktól és hajlandó vagy kitartó munkával megdolgozni értük.
 • Igazi csapatjátékos vagy! A cégünknél mindannyian jól tudjuk, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk egymásra. Szakmailag és emberileg is támaszkodhatunk munkatársainkra, és minden körülmények között segítjük a másikat. Ezt tőled is elvárjuk.
 • Motivált vagy a szakmáddal és úgy általánosságban az életeddel kapcsolatban. Felelősséget érzel a vállalt feladataid irányában, hogy azok határidőre elkészüljenek. Pont úgy, ahogy megbeszéltük.
 • Alapvető igényességed van a precíz és pontos munkavégzésre.
 • Elhivatott vagy a szaktudásod fejlesztése iránt, amiben cégünktől minden támogatást megkapsz.
 • Alapvetően pozitív beállítottságú vagy - Nálunk senki sem szereti a negatív embereket, szóval ha lételemed a panaszkodás és kritizálás, akkor biztosan nem fogod magad jól érezni nálunk.
 • Hol vagyunk helyileg?

  Irodánk az Árpád Centerben, közvetlenül az Árpád hídi metrómegállónál található, szóval rendkívül egyszerűen megközelíthető tömegközlekedéssel (M3-as metróval, 1-es villamossal, buszokkal) Számos parkoló és parkolóház is van a környéken, ha esetleg autóval érkeznél.

  Nagyon ügyelünk arra, hogy minőségi, kulturált körülmények között végezzük a munkánkat, ezért biztosak vagyunk benne, hogy az irodánkra nem lesz panaszod. Mostanra már gyakorlatilag egy komplett szintet elfoglalunk az irodaházban, így rendkívül kényelmesen elférünk a tágas és fényes helyiségekben.

  Modern bútorokkal, jól felszerelt konyhával, zuhanyzóval és panoráma terasszal tettük még komfortosabbá a kis birodalmunkat. Sőt, még egy babaszobát is kialakítottunk a kisgyermekes ügyfeleink, és a látogatóba érkező kismamáink legnagyobb örömére.

  Kik bízzák ránk

  a könyvelésüket?


  Hamarosan Rád is számítani fognak!

  Csanády István - a Shapr3D startup cég ügyvezetője


  Polgár Judit - a sakktörténet legjobb női sakkozója


  Csillag Péter - a több milliár-dos magyar startup alapítója
  VÁRUNK TÉGED IS

  CSAPATUNKBA!

  Ha már régebb óta könyvelési területen dolgozol, de mégis úgy érzed, hogy a mostani munkádnál sokkal többre lennél hivatott, és megvan benned az elhivatottság, hogy szintet lépj a karrieredben, akkor add le a jelentkezésed PÁR PERC alatt az alábbi gombra kattintva!


  VAGY


  Küldd el a szakmai önéletrajzod az katalin.mihalyi@aurumgroup.hu e-mail címünkre a fizetési igényed megjelölésével.


  JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

  2020. november 30.


  Adataid törlését vagy módosítását bármikor kérheted tőlünk a info@aurumgroup.hu e-mail címünkön. Adatvédelmi tájékoztatónkat ITT olvashatod el.

  Ismerj meg bennünket

  egy kicsit közelebbről is!


  A fentiekből nagyjából már sejtheted, milyen lehet nálunk dolgozni, de ha a "NEM HIVATALOS" arculatunkra is kíváncsi vagy, akkor a lenti gombra kattintva megnézheted, hogy milyenek vagyunk, amikor éppen nem dolgozunk. 😉 Mert nem csak a munkáról szól az életünk...